Hatalarımı düzelten kimse uşağım bile olsa efendim olur. -- goethe
ahmetnaz
ahmetnaz
@ahmetnaz

Gönül

20 Şubat 2014 Perşembe
Yorum
Şiirgram

Gönül

( 2 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1054

Okunma

Gönül

Gönül

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Gönül Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gönül şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gönül şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
diriliş-Dursun BAŞĞUT
diriliş-Dursun BAŞĞUT, @dirilis-dursunbasgut
25.2.2014 04:52:01
hocam;

mükemmel bir şiir olmuş,
hatta şarkı tadında olmuş.

ama ne hikmet bilinmez hakettiği yerde değil.
çoktan uğur böceği takılması lazımdı bence

esen kalınız
karadereli
karadereli, @karadereli
20.2.2014 13:41:32
GÜZEL ŞİİR.TEBRİK EDİYORUM.ESEN KALIN..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.