Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Mustafa Cilasun
Mustafa Cilasun

Hiç düşünmeden

Yorum

Hiç düşünmeden

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

903

Okunma

Hiç düşünmeden

Hiç düşünmeden











Git...
Hiç düşünmeden
Ruhunun bizar lığını çökertmeden
Yüreğinin yarasının sızısını dindirmeden
Her verdiğin nefeste ah u zarını sinelere zerk etmeden
Ne kadar nedametin varsa, gözyaşların hala akıyorsa, hasret dağlıyorsa
Öteler tefekkür edildikçe için acıyorsa, hala bir sevda muştusu yüreğini yakmıyorsa git, hiç düşünmeden git...

Mustafa CİLASUN

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hiç düşünmeden Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hiç düşünmeden şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hiç düşünmeden şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Nuray Ayhan
Nuray Ayhan, @nurayayhan
6.2.2014 09:00:08
5 puan verdi
ötelerin muştularıyla muhabbetlensin gönüllerimiz
umudumuz her dem mevladan...
saygı ve selam ile...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL