Sinsi övmelere faydalı yermeleri tercih edecek kadar aklı başında adam azdır. la rochefaucauld
MuratTopal
MuratTopal

Melek

Yorum

Melek

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2572

Okunma

Melek

Hükmün kalbime emanet
Varlığın en içten duam benim...
Nefesi can,
Gülüşü canan
Meleğim....
Sevgin sonsuz,
Aşkın en büyük okyanus,
Varlığın bin bir derde deva olur
Senin.....
Ben ki sensiz bir aciz,
Sensiz nefessiz,
Sensiz kimsesizim,
Ömrümün başında yazan
Tek kelimedir ismin,
Ve son nefesimi vereceğim yer olsun
ismin,
Hayatımın başında,
Ortasın da
ve sonunda ki ismin,
Güneşin doğduğu
ve battığı yer olsun
İsmin...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Melek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Melek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Melek şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL