Aşk cennetin dilinden bize kalan yegane hatıradır. -- bulor
Kardelen çiçeği
Kardelen çiçeği
@kardelenc-i-e-i
VİP ÜYE

Bir Adım Ötemde sen Atamadığım Adımlarımda Ben

10 Aralık 2013 Salı
Yorum
Şiirgram

Bir Adım Ötemde sen Atamadığım Adımlarımda Ben

( 23 kişi )

11

Yorum

22

Beğeni

5,0

Puan

3954

Okunma

Bu şiiri okuyabilmek için üye olmalısınız.

Şiirin sahibi eklediği şiirin yalnızca site üyeleri okuyabilir seçeneğini işaretlediği için şiiri okuyamazsınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (23)

5.0

100% (23)

Bir adım ötemde sen atamadığım adımlarımda ben Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir adım ötemde sen atamadığım adımlarımda ben şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir Adım Ötemde sen Atamadığım Adımlarımda Ben şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire yapılan yorumları okuyabilmek için üye olmalısınız.

Şiirin Şiirin sahibi eklediği şiirinin yalnızca site üyeleri okuyabilir seçeneğini işaretlediği için şiire yapılan yorumları göremezsiniz.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.