Her yeni fikir, başlangıçta diğerleri arasında azınlıkta kalır. thomas carlyle
AŞCIOGLU
AŞCIOGLU

GÜL YÜZLÜ YAR

Yorum

GÜL YÜZLÜ YAR

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1291

Okunma

GÜL YÜZLÜ YAR

Hoşgeldin karanlık dünyamı aydınlatan güneş,
Bakışın bir yıldız,gülüşün bir deste güldü sanki,
Sardım siney-i yarama bir merhem oldun bana,
Kokladım her gonca yapragını inciltmeden şifa buldum,
Konuşmaların ruhumu sardı,kucakladı bedenimi .....

Birbilsen seni görmenin mutlulugunu gül yüzlü yar,
Ellerim titrer gözlerim gözlerine bakar,içimi ateşler sarar,
Ürpereceksin diye agzımdan kelimeler yavaş yavaş akar,
Bir yanım karanlık içinde donar,sana bakan yanımı ateşler yakar,
Hoşgeldin karanlık dünyamı aydınlatan güneş......

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gül yüzlü yar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gül yüzlü yar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÜL YÜZLÜ YAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL