Şerefle bitirilmesi icap eden en ağır vazife hayattır. -- toegueville
AŞCIOGLU
AŞCIOGLU
@ascioglu

SULTANDA OLSAN BAŞIMA

24 Aralık 2012 Pazartesi
Yorum
Şiirgram

SULTANDA OLSAN BAŞIMA

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1537

Okunma

SULTANDA OLSAN BAŞIMA

Çok yalan sevdalarım oldu hiçbirini unutmam,
Sevmeyi,sevilmeyi hatta zorda kaçmayı,
En acı günlerde bile hayata gülmeyi,
Pembe hayallerde gezmeyi onlardan öğrendim...

Çok can dostum oldu herşeyi paylaştıgım,
Zoru görünce yanımda olan arkamı kollayan,
Vefayı hiç bir zaman elden bırakmayan,
Varlığımdan güç alıp hep ayakta duran...

Sevğiyle besleyip yerleştim gönül bağlarına,
Sayğıyla oturdum saraylarındaki sofraya,
Kırmak kimin haddine yürü git be işine,
Aka kara demem sultanda olsan başıma....

MEHMET ALİ AŞCI

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sultanda olsan başıma Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sultanda olsan başıma şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SULTANDA OLSAN BAŞIMA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.