Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
melense
melense

IRAK

Yorum

IRAK

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1296

Okunma

IRAK

Belki bir gün vuslat gelir...
Ümit ile ümitsizlik arasında
Şehir şehir aradığım sen
Rüyalarda kabus gibi
Alıp uzaklara götürüp
Kaçırma kendini.
Olmadı sensiz
Can suskun ve ümitsiz.
Anlamaz kimse
Kimse sormaz halimi.
Olmuyor sensiz...
Çare hazinesinin anahtarı ellerinde.

Gözlerine düğüm düğüm katlanmış hayalim
Üşüyorum ne olur gitme
Ve gitme uzaklara alıp götürüp kendini.
En umulmaz yerde yaralayıp bırakma beni,
Ne elim ayağım tutuyor ne de gönül dilim,
Fikrimin sedası sığmıyor içime
Atamıyorum içime,
Tutsağınım tam gönülden prangalı,
Sözümü yükseltemem zira sen sultansın.
Ama alıp uzaklara götürüp kaçırma kendini...

Güven Fatsa

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Irak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Irak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
IRAK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL