Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
mehmet kaplani
mehmet kaplani

ŞİİR Mİ

Yorum

ŞİİR Mİ

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

838

Okunma

ŞİİR Mİ

ŞİİR Mİ


şiir mi dedin
seni nasıl yazayım
nasıl mısralara dizeyim
hangi kelimeye diyeyim
kaç dörtlük kaç sayfa
kudurmuş deniz
batıyor gemi
şiirler kıyıya vurmakta
endamın bir şiir
nazın şiire meydan okumakta
güller arasında sen
gün battı hilal doğmakta
yıldızlar serpiştirilmiş birer nilüfer
gök yosunsu bir göl
renkler gözlerinde kaybolmakta
şiirler dökülmüş yollarına
şairler seni toplamakta
saçların şiir
bakışların şiir
dudakların şiir ezmekte
kokun şiir dökmekte

m.kaplan

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Şiir mi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şiir mi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ŞİİR Mİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL