Gönlü aydın bir kişiye kul olmak, padişahların başına taç olmaktan iyidir. (mevlana)
hvdyldz
hvdyldz

???

Yorum

???

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1224

Okunma

???

Bir boşluk mu ?
Bir acı,ızdırap,bir ihtiyaç mı bu ?
Varlık mı yokluk mu ?
Her şeyi bir kenara bırakmak , yorulmak mı ?
Boşvermişlik fayda mı ?
Nereye böyle aklın - fikrin,için - dışın,bu gidiş nereye ?
Her insan bir dünya, başlı başına bir alemse eğer;
Bir dünyayı gömmek kolay mı ?

Sessiz çığlıklar atarken susmak,
Gözyaşları dökerken gülmek,ölüyorken yaşamak (!) KOLAY MI ? ? ? !!!

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
??? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz ??? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
??? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
zzeynepp
zzeynepp, @zzeynepp
14.9.2013 06:24:19
Sessiz çığlıklar atarken susmak,
Gözyaşları dökerken gülmek,ölüyorken yaşamak (!) KOLAY MI ? ? ? !!!

kolay değilde niye bu zorluğu çekerek yaşıyoruz ki??
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL