Olgun bir adamı dost edinmek isterseniz, eleştirin. basit bir adamı dost edinmek isterseniz, methedin. (sadi)
serserix
serserix

EY BE AŞK

Yorum

EY BE AŞK

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

769

Okunma

EY BE AŞK

Ey be aşk, gözlerine bakarken kaybolduğum sevgili,
Tarifi yok anlatılmaz, yaşanır bu güzellik ezelden ebedi,
Sana vurulanlar deli olmuş bilmezmisin ey aşk Ferhat’la Şiririn’i
Ne görmüş gözleri, ne tutmuş elleri, nede bir kelime etmiş dilleri.

Ey aşk! Söyle bana,
Nedir sendeki bu duygu seni yaklaştıran bana,
Bir parça yağmur damlasımı acaba, buğulu camda seni bana,
Bitmeyen sensiz geceler düşlerime kazınmış niye, anlat bana.


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ey be aşk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ey be aşk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
EY BE AŞK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL