Sinsi övmelere faydalı yermeleri tercih edecek kadar aklı başında adam azdır. la rochefaucauld
MÜTEŞAİR

Deniz

Yorum

Deniz

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1493

Okunma

Deniz

Kalemin daldığı denizden
Çıkan kelime:
Aşk
Ben avcısıyım.


Aşkı İnkar eden
Münkirler varmış
Kurulsun mahkeme
Ben savcısıyım

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Deniz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Deniz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Deniz şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
su
suat çakır, @suat-cakir
24.2.2013 09:52:45
yine bu şiirde becerelimemiş başlık başka içerik başka
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
24.2.2013 00:06:00
Şimdi bu şiir mi ?????????

Benim yazdığıma şiir değil demişin de

Neyse

Allah akıl izan versin
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL