Gönlü aydın bir kişiye kul olmak, padişahların başına taç olmaktan iyidir. (mevlana)
eylem yorulmaz
eylem yorulmaz

UZAYDAKI YILDIZLAR

Yorum

UZAYDAKI YILDIZLAR

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2747

Okunma

UZAYDAKI YILDIZLAR

UZAYDAKI YILDIZLAR

Uzaydaki yıldızlar sevgini fısıldadı
İki damla gözyaşı sel olur sevincinden
Durgun akarken gönlüm seninle çağıldadı
İki damla gözyaşı sel olur sevincinden

Esen sevda yeline kapıldı deli gönlüm
Seni benden ayırır inanki ancak ölüm
Yüreğimde solmadan yeşeriyorsun gülüm
İki damla gözyaşı sel olur sevincinden

Suskun dilim çözüldü adın oldu avazım
Karalarım ak oldu şimdi artık beyazım
Temmuzun sıcağında şubattaki ayazım
İki damla gözyaşı sel olur sevincinden

Kök saldın bedenimin en ücra köşesine
eylem derki muhtacım nefesine
Nerde olsa dönerim senin olan sesine
İki damla gözyaşı sel olur sevincinde

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Uzaydakı yıldızlar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Uzaydakı yıldızlar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
UZAYDAKI YILDIZLAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL