Olgun adam bilgisini saat gibi taşır, çıkarıp herkese göstermez, gerektiğinde kullanır. (t. brown)
Bilge SEL
Bilge SEL

düş vakti

Yorum

düş vakti

( 2 kişi )

2

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

909

Okunma

düş vakti



uykusuz geceden yıldız alacağını tahsil etme vaktidir belki
uzan bir türkünün gölgesine huzur içinde kapa gözlerini
dindir özlemi umuda kurban veren har aşkın kül ayinini
bilgeliğin sükunetine göm bizi ki tenimle sırlayayım tenini
ört üstüme gözkapaklarını ki düşlerinden de öpeyim seni


Bilge SEL
2012091112.antalya




Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Düş vakti Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Düş vakti şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
düş vakti şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ferudunergan
ferudunergan, @ferudunergan
28.9.2012 15:52:24
''bilgeliğin sükunetine göm bizi ki tenimle sırlayayım tenini''
Tebrikler...
Sev_tap
Sev_tap, @sev-tap
28.9.2012 15:44:12
5 puan verdi
düş gibi şiirdi,kısacık ama çok hoş...
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL