Uyanık bir tek adam, uyuyan binlerce kişiden daha güçlüdür. s. carnot
Ahmet Kastancı
Ahmet Kastancı

Biz Adına...

Yorum

Biz Adına...

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1054

Okunma

Biz Adına...

"Biz" kelimesi,
Ne kadar da hoş geliyor değil mi kulağa?
Üç harf çünkü,
Aşk gibi...

Zaten aşktan türeme,
Aşktan doğma...
Senin adın kadar hoş,
Senin adın kadar güzel değil ama...
Kabul ediyorum,
Ben bozdum bu güzelliği,
Haddim olmasa da.
"Ben" ekleyerek sana,
Ben bozdum,
Biz oldum...

Şimdi hiç ayrılmayacağız desem,
Yalan söylemiş olurum sana...
Çünkü her canlı ayrılığı tadacaktır mutlaka,
Yani biz’i de elbet bir ölüm ayıracaktır sonunda.
Ayrılmak deyince korma hemen,
Sonsuza kadar değil...
Kıyamete kadar kısa bir ara gibi düşün;
Birbirimize,
Cennete,
Sonsuz mutluluğa giden yolda verilen,
Kısa bir mola gibi...

Ahmet Kastancı

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Biz adına... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Biz adına... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Biz Adına... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL