"günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." halil cibran
Sükût
Sükût

23 (Bölüm 3.)

Yorum

23 (Bölüm 3.)

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1372

Okunma

23 (Bölüm 3.)

23 (Bölüm 3.)

Nefes kesen manzarama tezat penceremde demir
Ben aşkın kıtlığındayken sen yâd ellerde semir

Okuduğum tüm kitaplarda varsın
Kiminde bir çöl,kiminde bembeyaz karsın
Boş sayfalar içinde boğulurken
Duymasaydım sesini ölüyordum az kalsın

İçimde dert yumakları,sen bir haylaz kedi
Kış geliyor ve biri tüm hayallerimi yedi
Az evvel birisi kulağıma fısıldadı
Merhaba Kâsım boşver adım kalsın dedi

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

23 (bölüm 3.) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz 23 (bölüm 3.) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
23 (Bölüm 3.) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL