Gençlikte sevmek için yaşarız, yaş ilerledikçe yaşamayı severiz. saint euremond
meselci
meselci

Adın Adıma Şiir

Yorum

Adın Adıma Şiir

( 5 kişi )

3

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

995

Okunma

Adın Adıma Şiir







(1)

Adın adıma şiir
dudakların dudaklarıma nehir.


Böyle yoluna devam etsin
sol yanlarımız
birliktelik zamanlarımız.



(2)

Adın adıma şiir
ayakların ayaklarıma Mardin-î şehir.


Keşkelere
belkilere müsaade olmasın
ikimiz hayata
tadılır imgeyken.




(3)

Adın adıma şiir
bakışların bakışlarımı göz bilir


Ve böyle tanısın
böyle değerlendirsin bizi herkes
’’en mutlu aşıklar’’








Mehmet Selim ÇİÇEK
16 Ağustos 2012, 15.47, Dargeçit

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Adın adıma şiir Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Adın adıma şiir şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Adın Adıma Şiir şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
leb-i şima
leb-i şima, @leb-isima
17.8.2012 18:42:51
5 puan verdi

Güzeldi...
balam
balam, @balam
17.8.2012 12:44:36
5 puan verdi
Mesel tadında şiirlerini okumak güzel sevgili meselci.Selam olsun Mardin-î şehire
Esra karakuş
Esra karakuş, @esra-karakus
17.8.2012 01:36:20
çok güzeldi kardeşim kalemine sağlık..
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL