Şerefle bitirilmesi icap eden en ağır vazife hayattır. -- toegueville
yalnıztepe
yalnıztepe
@yalniztepe

Sokaklarda ki insanlar

8 Ağustos 2012 Çarşamba
Yorum
Şiirgram

Sokaklarda ki insanlar

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1554

Okunma

Sokaklarda ki insanlar

Sokaklarda ki sıradan insanlarla
başlıyor şiirimin teması
yaşanan olayları yorumlamaya çalışırken,
itiraf ediyorum hırsı ve cehaleti

bir felaket bekliyor köşe başlarını
nedensiz
şiirler, öyküler, gidiyor maziye
bir şeyler uçuşuyor belleğimde
ve dünden bugüne geliyor
yorulmadan

bir günün ardından
kaybolan güne yanarken
kimselerin ümid etmediği yarış başlıyor
baş döndürüyor yüksek binalar

birden özlüyorum çoçukluğumun
taş evlerini, yıkılıyor bir bir
kopuyor yüreğimden hatıraların,
bir parçası

otobüs durağında beklerken
maşallah mahallesinin son seferini

şöyle bir yürüyeceğim
temiz hava almak için.

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sokaklarda ki insanlar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sokaklarda ki insanlar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sokaklarda ki insanlar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.