Şerefle bitirilmesi icap eden en ağır vazife hayattır. -- toegueville
yalnıztepe
yalnıztepe
@yalniztepe

Gel beraber içelim,demlenmiş çayımızı

6 Haziran 2010 Pazar
Yorum
Şiirgram

Gel beraber içelim,demlenmiş çayımızı

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1554

Okunma

Gel beraber içelim,demlenmiş çayımızı



güneş gülümsüyor
deniz durgun
ufuk boyu mavilikte
gel beraber içelim,
demlenmiş çayımızı

dalgalar kıyılara vurur
kuşlar oynaşır dalgaların sesinde

uzaklardan bir vapur sesi
böler gecenin sessizliğini
yakomazların oynaşında

bir yıldız kayar
göllenir yüreğimde

ben huzur limanına yaklaştıkça
denizler durulur
güneş açar
dalga kıranlar
esinti olur yüreğimde

akdeniz durgun
masallar gerçek
pırıl pırıl ufukta güneş
sahilde ayak izleri
balıkta tuz kokusu
esinti,ürperti,ışık

gel beraber içelim,
demlenmiş çayımızı

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gel beraber içelim,demlenmiş çayımızı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gel beraber içelim,demlenmiş çayımızı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gel beraber içelim,demlenmiş çayımızı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
eski_yara
eski_yara, @eski-yara
6.6.2010 04:08:21
gönülde bir muhabbet hasreti
demi tutmuş çayın kalmış dilekleri
gözler umutlu yolda gelen belli
çayın tadı bal özü sohbetse en güzeli
dileiğim o ola kutlarım narin dizeleri
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.