Sual de bilgiden doğar, cevap da... (mevlana)
Osman Savun
Osman Savun

BUL BENİ

Yorum

BUL BENİ

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1317

Okunma

BUL BENİ

Şairlerden sor, şiirlerde bul beni
Bundan gayrı muhatabın şiirler, şairler olsun
Onlara havale ettim aşkımı

Bir dizenin aliterasyonunda, bir dörtlüğün;
İç kafiyesinde yankılanır sesim

İstifhamından sorarsın, tecahül-i ârifinde bulur,
Bilir de bilmezden gelirsin.
Tezatlarıyla anlarsın niye ayrı düştüğümüzü

Tema’sına baktığında bulmak için ‘ben’i
Koskoca bir ‘sen’ görürsün.
26.06.2012

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bul beni Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bul beni şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BUL BENİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ozan İhlasi (Bekir Akbulu
Ozan İhlasi (Bekir Akbulu, @ozan-ihlasi-bekir-akbulut
27.6.2012 13:26:29
5 puan verdi
yüreğine emeğine sağlık çok güzel
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL