Duyulmasını istediğimiz bir sevgi mesajı iletmek istiyorsak, bunun gönderilmesinden başka çare yoktur. bir lambanın yanmaya devam etmesini istiyorsak, ona sürekli gaz doldurmalıyız. (teresa ana)
_Günce_
_Günce_

Bahar dalı

Yorum

Bahar dalı

( 6 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

2227

Okunma

Bahar dalı

Bahar dalı





yaşam sezgileri
değse de ruhumun mevsim zerrelerine
hür vakitlerin
gölge sağanaklarıydı belleğimdeki adın






şükür niyetine yürürken
varsayımsız gidişlerin damla pırıltılarına
baygın sessizlikti
ellerimdeki yağmurun alfabesi







misafirlikti harflerdeki bedenim
ürperişlerin kuruyan hüzünlerine sarıldım
hatta
yol verdim aşkın direnciyle
bir türlü soluyamadım özlemlere






sonra
değdi uzaklara kirpiklerimin ahengi
artık ağlamıyordum gözlerinin mavisiyle
bir bağlamın ensizliğinde
dilenirken yağmura
mevsimsiz düşlerin hoyrat telaşıyla
dökülüyordu
azat edemediğim hasretin bahar dalı




....

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Bahar dalı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bahar dalı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bahar dalı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Fikri DOĞRU
Fikri DOĞRU, @fikridogru
27.1.2012 17:41:45
şükür niyetine yürümek ne kadar da harika.

yüreğinize sağlık.

selamlar.



Not:

Bendeniz de AFET İNCE KIRAT abla hakkındaki yazımın 2. kısmını yayınladım yazılar bölümünde. Belki de bakarsınız.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL