Kişilik, kendi öz düşmanını kendi öz yuvasında barındırır. bergson
Mehmet Zeki
Mehmet Zeki

Bir gün gelirsen

Yorum

Bir gün gelirsen

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1619

Okunma

Bir gün gelirsen

Bir gün gelirsen

Bilir misin içimde kaç tane sızı
Gel ve dindir bu acıyı
Bir garip boşluk,bir ateş sardı
Bıraksam alev, alev yakar etrafımı
Karanlıklar çökerken üzerime
Gel aydınlat ey gecemin yıldızı

Papatyalar sabırsızlıkla beklermiş
Yağmur yağmasa, yas tutarmış toprak
Gelmedikçe nasılda kuruyormuş yaprak
Bir gün gelirsen sadece gözlerime bak
Göreceksin hayat nasıl yaşanırmış

Tatlı sözlü, ab-i hayatım sen
Çektiğim bu acıların üzerine
Em sürer bir gülümsemen
Ne acılar ki, kapanmış herkese
Gel ey yar...
Tüm bu acılara merhem sen

Aaahh! sen yokken güneş batacak
Daldığım her uyku kabus olacak
Tenimi incitecek, uzanacağım yatak
Yaralanmış güvercine merhamet et
Bir gün gelirsen, sadece gözlerime bak

Mehmet Zeki Aksoy

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bir gün gelirsen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir gün gelirsen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir gün gelirsen şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL