İnsanlar köprü kuracakları yerde, duvar ördükleri için yalnız kalırlar.-- newton
Mustafa B
Mustafa B

şşşşşşşşşşşşşşşş

Yorum

şşşşşşşşşşşşşşşş

( 2 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1641

Okunma

şşşşşşşşşşşşşşşş

şşşşşşşşşşşşşşşş

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Şşşşşşşşşşşşşşşş Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şşşşşşşşşşşşşşşş şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
şşşşşşşşşşşşşşşş şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
siminderya
siminderya, @siminderya
13.2.2016 22:55:29
5 puan verdi
Aşk ya şair ya filozof eylermiş. Aşkınız da şiiriniz de daim olsun.
@ŞK_M£L£Ğİ
@ŞK_M£L£Ğİ, @-sk-mlgi
3.9.2011 00:54:05
sayısız sigaram,
son külünü dökecek öldüğümde.
sen! YİNE BENİ SEVMEYECEKSİN BENSE SEVMEKTEN VAZGECMİYCEM..!!!bu benım yorumumdu sadece begenerek okudum saygılar...
..Aramasin birak belki aramasindan aramamasi daha iyidir diyorum...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.