Mütavazi olmalıyız. çünkü gelip geçiçiyiz ve unutulacağız. hayat başkalarına muvaffakiyetlerimizi anlatmak için geçirilmeyecek kadar kısadır. -- carnegie
ışıksızlık yakıyor gündüzümü ay çıksa da yıldız kaynasa da gök gamzelerin dargınsa gecem karanlık ne lacivert tuzlu su ne istanbul’u göresim yok dayanıksızım işte harap ediyor hayatımı bir anlık yokluğun bile …
Mustafa kaya 08.07.2011
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Ne olursa olsun.. "O" yoksa herşey yok oluyor.. O var ise eğer, yokluk bile olsa, Onunla herşey tamamdır... Teşekkürler, bir kaç cümlede özetlediğiniz güzel şiiriniz için..
..hayata anlam kazandıran duygu ve hislerin nasıl da bir gün bambaşka çok farklı kaynakları olduğuna şahit oluruz..sevginin bağlılığı ve sürekliliği ne güzel bir hayat kazandırıyor insana ..bunu yaşayan teneffüs eden bilir ..şir yorumun için teşekkür ederim..
..hayata anlam kazandıran duygu ve hislerin nasıl da bir gün bambaşka çok farklı kaynakları olduğuna şahit oluruz..sevginin bağlılığı ve sürekliliği ne güzel bir hayat kazandırıyor insana ..bunu yaşayan teneffüs eden bilir ..şir yorumun için teşekkür ederim..
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.