Bilmeden yapılan hata yanlışlıktır, bilerek yapılan hata ise ihanettir. b. brecht
aemin
aemin

KÜSTÜM

Yorum

KÜSTÜM

( 3 kişi )

3

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1214

Okunma

KÜSTÜM

KÜSTÜM

Ruyalara küstüm artık

Seni getirmiyorlar diye

Hayallere küstüm artık

Sen yoksun içlerinde diye

Aşklara küstüm artık

Sensiz anlamları yok diye

Yollara küstüm artık

Seni uzaklaştırıyorlar benden diye

Kendime küstüm artık

Sen bana haramsın diye...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Küstüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Küstüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KÜSTÜM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
yok,sul
yok,sul, @yok-sul
7.6.2011 16:29:58
5 puan verdi
yüreğinize sağlık dostum saygılar harika,,
Etkili Yorum
emine çerçi
emine çerçi, @eminecerci
7.6.2011 15:27:26
5 puan verdi

final biraz düşündürücü haram olması


yüreğinize sağlık emin kardeşim


yüreğiniz var olsun
HakkınSesi
HakkınSesi, @hakkinsesi
7.6.2011 15:24:11
5 puan verdi
vayyy...çok hoştu be abicim....

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL