Şerefle bitirilmesi icap eden en ağır vazife hayattır. -- toegueville

BEKLEMEK

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1035

Okunma

BEKLEMEK



bir bakarsın odanın duvarlarına kendini kaptırır sın
yelkovan durmadan döner ve sen bir şey yapmazsın
yaşlandığını gün be gün aynada izlersin
beklersin ama ne beklediğini bilmeden ve yine beklersin

bir bakarsın beklediğin kapının ardında belir
inanamazsın ama o gelmiştir
bunca zaman içinde biriktirdiğin
cümleler silinir aklından
bir şey bulmazsın söyleyecek
ve yine arkasını dönüp gideceğini bilirsin
yine hüzün yine acı sarar etrafını
inanmak istemezsin öldüğüne
inan bana o ölmedi dersin
ama o ölmüştü

29 MART 11
GÜRKAN KARANFİL

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Beklemek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Beklemek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEKLEMEK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.