Söylediklerinizi duyurmak için kimseyi kolundan tutmayınız ; zira insanlar sizi dinlemeye arzulu değillerse, onları tutacak yerde çenenizi tutmanız daha hayırlıdır.-- chesterfield
Selim Temiz
Selim Temiz

TEK BEDEN AŞK GİYELİM

Yorum

TEK BEDEN AŞK GİYELİM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1248

Okunma

TEK BEDEN AŞK GİYELİM

TEK BEDEN AŞK GİYELİM

Zamansız bir aşkmış bu, kimde kalacak bilmem
Acılara aldırmam, kalbimde kalsın silmem
Güzel dedim sana, bunu diyen erindir
Manası çok derindir, aramız pek serindir.

Baştanbaşa serelim, dev aşkını görelim
Abartı yok diyorsan, sana kazak örelim
Bu işin sıcağı, nur gibi yakar seni
Kısa yoldan gidelim, ne olur dinle beni.

Kolay olanı seçme, bu uğurdan tek geçme
Yollar bitmez uzundur, bu aşk bizim vazgeçme
Nakış işler yürekte, duygu yoktur sürekte
Toprak işlenmek ister, marifet yok kürekte.

Allah tek yaratandır, bu topraklar vatandır
Seni var eden aşk, baş tacımız atandır
Aşk geçmiştir diyelim, aşk içip aşk yiyelim
Hem gömlek hem pantolon, tek beden aşk giyelim.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Tek beden aşk giyelim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tek beden aşk giyelim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TEK BEDEN AŞK GİYELİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.