İnsanlar sizden, onları tenkit etmenizi isterler, fakat asıl istedikleri onları övmenizdir. w. somerset maugham
faruk tabak
faruk tabak

bir rock konserinden dönüşteki düşünceler

Yorum

bir rock konserinden dönüşteki düşünceler

( 2 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1302

Okunma

bir rock konserinden dönüşteki düşünceler

bu şehrin caddeleri
yanlızlığın boğuk iklimidir
bir rock konserinden dönüşümde
anladım

tüm ışıklar
egoya ayarlı
ey her halim sana
malum Tanrı
cafelerde oturmuş
kentsoylular
sabahı içiyor
yarın olur olmaz ölürüm
diyorum
Tanrı yanlız bırakmaz
yanardağ içim olmuyor
dönemiyorum

piercelı dövmeli ispanyollar
elimden tutuyor
yol boyunca uykum
geliyor
ölemiyorum

sokakta insanların
bir anlam ifade etmediği
yanlızlığında bir işe yaramadığı
bu gecede.


ft.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bir rock konserinden dönüşteki düşünceler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir rock konserinden dönüşteki düşünceler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
bir rock konserinden dönüşteki düşünceler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL