Sinsi övmelere faydalı yermeleri tercih edecek kadar aklı başında adam azdır. la rochefaucauld
KeremDuran
KeremDuran

IŞIKLAR

Yorum

IŞIKLAR

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

985

Okunma

IŞIKLAR

Yükseldi gece,

Kalplerdi onlar

Tatlı bir konuşmadalar

Karlar üzerinde yürüyorduk,

Çok da mutluyduk,

Işıklar saçıyordu gözlerin

Ne kadar da güzeldi her şey

Şimdi bir yerlerde

Gizlenmiş olmalıydı

Çok da gençti aslında,

Yaşını anlamak için;

Bakma saçlarına,

Ne kadar da çok seviyordu,

Çok da akıllıydı bir şeyler,

Tahminleri de ne sağlamdı ama

Tahminler tuttuğunda da,

Yükseldi gece,

Kalplerdi onlar

Tatlı bir konuşmadalar

Karlar üzerinden gidiyordum;

Azaldı ışıklar,

Çarpılmış olan;

Çıplak yalnızlığımdı karanlıkta;

Biraz zehirlenmiş ve biraz da

Sensizlenmiş..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Işıklar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Işıklar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
IŞIKLAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL