Bunlar senin mektuplarındı, Çekmecemden biriken Nerde şimdi, nerde, o gönül sarhoşluğu? Bir zamanlar gözlerindi, en gizli mahzenim En sevdiğim çiçektin pembe, biraz da sarı.
Uzun bir süredir yoksun buralarda Kim bilir şimdi hangi limanlar esiyor içinden Sanki yanıbaşımdasın martı çığlıkları Saçlarına karışan yosun kokusu Gecikmelerine takıldı ellerimdeki çiçekler Nerdesin, hâlâ inmedin mi o meçhül gemiden?
Nisan yağmurlarından kalma Avuçlarımda akan bir ırmak Toprağın tozunu üflüyor koyaklarına Mehtap yataklarında bir gece süsü Bir yanı sana benziyor, Sürmeler çekmiş kirpiklerine Bakar, bakar sonsuza, acaba bu ben miyim...!
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.