Kendisini başkalarının kurtarmasını bekleyen kişiler yalnızca kölelerdir. voltaire
kadiryeter
kadiryeter

İKİ ACILI RAMAZAN

Yorum

İKİ ACILI RAMAZAN

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

818

Okunma

İKİ ACILI RAMAZAN


İki acılı Ramazan;
Biri puşttan biri su’dan,
İnsan almıyorsa bir ders,
Daha sözüm kalmaz: Utan!

Kadir Yeter.
10.9.2009 Perşembe. TRABZON.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İki acılı ramazan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İki acılı ramazan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İKİ ACILI RAMAZAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
türkmendağlı
türkmendağlı, @turkmendagli
10.9.2009 22:54:03
Değerli şair Kadir Yeter kardeşime helal olsun, işte şair işte gerçek buna ne denir ancak alkışlanır kutladım değerli şair arkadaşımı Yunus diyarından selamlar.
neneh.
neneh., @neneh-
10.9.2009 21:16:59
Muhteşem!Kutluyorum.Saygılarımla.

İki acılı Ramazan;
Biri puşttan biri su’dan,
İnsan almıyorsa bir ders,
Daha sözüm kalmaz: Utan!

kocakurtsoylum
kocakurtsoylum, @kocakurtsoylum
10.9.2009 13:43:32
İki acılı Ramazan;
Biri puşttan biri su’dan,
İnsan almıyorsa bir ders,
Daha sözüm kalmaz: Utan!

yüreğine sağlık dost şair.Kutladım selamla
Mutedildalgalı
Mutedildalgalı, @mutedildalgali
10.9.2009 11:23:39
Off okkaı olmuş gönderme. Tam yerine denk gelmiş bence. Sevgiyle...
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL