Kaldırda başını bak bir kendine Ayaklar altına düşmesin adın. Sahip ol kendine, emanetine Allah’ ın en güzel lütfudur kadın.
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
güzel şiir ama fikre katılmıyorum. kadın Allah'ın en güzel lutfudur deyince bir kadına, acayip tavırlar içerisine giriyorlar. Bunu bilip söylememek en iyisi bence.... saygılar
Kaldırda başını bak bir kendine Ayaklar altına düşmesin adın. Sahip ol kendine, emanetine Allah’ ın en güzel lütfudur kadın.
Evet ama lütuf olduğunun farkına varılmalıdır.çok hassas çizgilerle yaratılan kadınlar yüce yaratıcının bir emanetidir.kısaca Cennet onların ayaklarının altıntadır.Güzel çağrışımınıza teşekkür eder selam ve saygılarımı sunarım.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.