Hakikat aleyhine hürriyet olamaz. -- salazar
eeserr
eeserr
@eeserr

POLYESTER

13 Mart 2009 Cuma
Yorum
Şiirgram

POLYESTER

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1030

Okunma

POLYESTER

POLYESTER

Şimdi moda bu.
Renk renk, model model,
Ceset torbaları, çöp torbaları, poşetler.

Fiyat etiketinden önce,
bakmanız gereken yerde,
İspatı.
% 98 polyester



Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Polyester Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Polyester şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
POLYESTER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
baba özlemi
baba özlemi, @babaozlemi
13.3.2009 19:40:05
Şimdi moda bu.
Renk renk, model model,
Ceset torbaları, çöp torbaları, poşetler.



kutlarım kaleminiz daim olsun..
tebrikler saygılar....
Bilser
Bilser, @bilser
13.3.2009 19:23:36
Kısacık, derinliğinde ilk okuyan ...
Yorumlayan... hissedar olan olmak arzusu...
Sathiliğe bürünmüş bu asırda
Duyguların doğalığı sizinle olması dileklerimle...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.