Şerefle bitirilmesi icap eden en ağır vazife hayattır. -- toegueville
meLenq
meLenq
@melenq

ANNEMMMMM!!!..

6 Ocak 2009 Salı
Yorum
Şiirgram

ANNEMMMMM!!!..

6

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1482

Okunma

ANNEMMMMM!!!..


İlk geldiğimde küçük bir heyecandım sende,
İnan zamanla taht kurdum gönlünde,
Senin ilk ’’Yavruumm!’’ diyerek sarıldığın ben,
Şimdi ’’Annemm!’’ diye sarılıyorum sana işte ...


Ne çok şiirler yazılır sana,
Ne mısralar yeter o güzel gönlünü anlatmaya,
Kalbindeki yerimden memnuniyetimi bir bilsen,
Hiç öyle kızar mıydın bana sen?..


Hatalarım çok oldu annem!
Yine affet,sar,sev beni...
Kimseler sevmedi bak senin sevdiğin gibii..!
Yine ben geLdim annemmm..aç bana gönlünün ellerini...

((...canımdan çok sevdiğim ve her geçen gün değerini daha da iyi anladığımm anneme gelsinn..seNi ç0k seviy0rumm annee!!..))

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Annemmmmm!!!.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Annemmmmm!!!.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ANNEMMMMM!!!.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
CELAL KEKLİKCİ ( gazi48 )
CELAL KEKLİKCİ ( gazi48 ), @celal-keklikci-gazi48
6.1.2009 23:53:40
vefalı yüreğiniz dert görmesin onlara umut bağladık tutmazken ayaklarımmız bilmezdik korkuyu kucagındaki en tatlı uykuyu annelerimizde tattık. kutlarım çok güzeldi tebrikler kaleminiz daim olsun.
bülent ar
bülent ar, @bulent-ar
6.1.2009 23:41:20
TEŞEKKÜR EDERİM BÖYLE BİR ESERİ BİZLERLE PAYLAŞTIĞIN İÇİN KALEMİN HER DAİM BAKİ OLSUN SAYGILARIMLA
Nagihann
Nagihann, @nagihann
6.1.2009 23:32:54
kutluyorum beğeniyle okudum ..
tüm annelerin ellerinden öpüyorum..
sevgilerimle..
abdulkadir korkmaz
abdulkadir korkmaz, @abdulkadirkorkmaz
6.1.2009 23:31:44
Bu yüreğin sesi duyulur.Şiiri samimi ve içten buldum selam ve saygılrımla
Canşenliği
Canşenliği, @cansenligi
6.1.2009 23:27:19
çok samimi ve içtendi...kutlarım...saygılarımla...
Yaprak düşümü...
Yaprak düşümü..., @yaprakdusumu---
6.1.2009 23:25:07
Rabbim bütün anne ve babaları yavrularına bağışlasın Allah onların eksiliğini göstermesin.Ömürleri bereketli geçsin.

Yüreğinize sağlık...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.