Dostluğun kolları birbirimizi dünyanın bir ucundan bir ucuna kucaklayabilecek kadar uzundur. montaigne
halise tekbas
halise tekbas

ADINI AŞK KOYDUM

Yorum

ADINI AŞK KOYDUM

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

55

Okunma

ADINI AŞK KOYDUM

Adını Aşk Koydum

​Bir ateş düşürdün yorgun sineme,
Kor gibi yakana adını aşk koydum.
Hiç sitem etmedim artık kadere,
Gönlümü yakana adını aşk koydum.

Gözlerin bir deniz, sığınak bana,
Baktıkça kayboldum derin sevdana.
Sözlerin bir derman oldu bu cana,
Ruhuma dokunana adını aşk koydum.

Karanlık geceme doğan bir güneş,
Işığıyla benliği aydınlatan eş.
Göğsümde büyüyen bu sessiz ateş,
İçimi sarana adını aşk koydum.

Ayrılık rüzgârı esse de sertçe,
Sevginle ayakta kaldım ben mertçe.
Söz verdim kendime, sevdim dürüstçe,
Ömrümü verene adını aşk koydum.

Halise Tekbaş Gazeteci Yazar

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Adını aşk koydum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Adını aşk koydum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ADINI AŞK KOYDUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL