Hiçbir söz yoktur ki, eskiden söylenmemiş olsun. terence
Günaydın
Günaydın

SENDEN SONRA

Yorum

SENDEN SONRA

( 5 kişi )

4

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

64

Okunma

SENDEN SONRA

Seni düşündüğüm bir anda,
Ansızın çıkıp gelsen bana.
Bir bilsen neler olurdu, neler.,
İnan dünyalar benim olurdu.

Beklemeyle bu hayat geçmiyor,
Zaman dursa da özlemim bitmiyor
Senden sonra boş kaldı bir yanım,
Yarım canıma yetmiyor feryadım


Mehmet Karabulut

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Senden sonra Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Senden sonra şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENDEN SONRA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
erbensalim
erbensalim, @erbensalim
2.8.2026 00:00:55
Özlem ve Hayal Kurma: Şiirin başlangıcındaki ansızın çıkıp gelme hayali, seven bir kalbin en masum ve en büyük arzusunu yansıtıyor. Geldiği an dünyaların onun olacağı hissi, sevginin büyüklüğünü ve beklentinin heyecanını net bir şekilde hissettiriyor.

Zamanın Durması ve Çaresizlik: Beklemenin getirdiği o tükenmişlik duygusu, "Zaman dursa da özlemim bitmiyor" dizesiyle çok güzel ifade edilmiş. Zamanın akması ya da durması özlemin yükünü hafifletmeye yetmiyor.
mesakin
mesakin, @mesakin
1.8.2026 19:15:18
5 puan verdi
Güzel ve anlamlı bir çalışma olmuş tebrik ederim başarılarının devamını dilerim selam ve saygılarımla
YEŞİLIRMAK
YEŞİLIRMAK, @yesilirmak1
1.8.2026 17:56:36
5 puan verdi
Ne güzel, ne kadar içten bir özlem ifadesi... Yeşilçam filmlerinin ve klasik Türk müziğinin o buğulu, nostaljik atmosferini doğrudan hissettiren dizeler.
​Gidenin ardından kalan o büyük boşluğu ve beklemenin ağır yükünü bundan daha samimi anlatmak güç:
​"Beklemeyle bu hayat geçmiyor,
Zaman dursa da özlemim bitmiyor..."
​Hüzünlü ama bir o kadar da zarif bir duygu yoğunluğu taşıyor.

Kalemine yüreğine sağlık
Gülse
Gülse, @gulse1
1.8.2026 17:28:21
5 puan verdi
Senden sonra boş kaldı bir yarım tebrikler👏👏👏👏👏
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL