Öyle horozlar vardır ki, güneşin onlar öttüğü için doğduğunu sanırlar. atasözü
Hayalleryumağı
Hayalleryumağı

GİTTİN O GİDİŞ

Yorum

GİTTİN O GİDİŞ

( 9 kişi )

5

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

52

Okunma

GİTTİN O GİDİŞ

GİTTİN O GİDİŞ

ben seni sadece özlemedim
yüreğimi dahi közledim
ben sadece senin yolunu gözlemedim
yürürken bile tökezledim
candan öte canımdın sen benim
damarlarımdaki pozitif kanım


gittin o gidiş
ne haber saldın
ne bir selam yolladın
dağladın içimi biliyor musun
hem de nasıl dağladın


şimdi ben yalnızlıklara mahkûm oldum
yetmedi açıkçası
tepeden tırnağa doldum
zayi oldu umudum
ben kayıp oldum
yoruldum alabildiğine yoruldum

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (9)

5.0

100% (9)

Gittin o gidiş Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gittin o gidiş şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GİTTİN O GİDİŞ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Halit Durucan
Halit Durucan, @halitdurucan
20.5.2026 02:00:39
5 puan verdi
Güzel bir şiir okudum mahir kaleminizden. Nicelerinde buluşmak ümidiyle, selamlar saygılar
erbensalim
erbensalim, @erbensalim
20.5.2026 00:48:25
5 puan verdi
Şiir çok iddialı ve sarsıcı bir itirafla başlıyor: "Ben seni sadece özlemedim / yüreğimi dahi közledim." Özlemek pasif bir bekleyişken, yüreği közlemek o hasret ateşini bizzat bağrında taşımak, onunla yanmaktır. Gidişin yarattığı sarsıntı fiziki bir boyuta ulaşıyor; "Yürürken bile tökezledim" dizesi, içteki dengenin bozulmasının dışarıya nasıl vurduğunu çok net özetliyor.
kul düşünce
kul düşünce, @kuldusunce
20.5.2026 00:42:34
5 puan verdi
Dolmuş taşmış kederler hüzünler.
CEMRE_YMN
CEMRE_YMN , @cemre-ymn
20.5.2026 00:36:28
5 puan verdi
Saygıdeğer üstadım,
Hasretin yüreği közleyen acısını, "damarlardaki pozitif kan" benzetmesiyle hayati bir bağlılığa dönüştürmüşsünüz.
Candan öte cana duyulan bu derin ve sarsıcı sevdayı en içten dille anlatan kaleminize sağlık. Saygılarımla.
ben YEP
ben YEP, @benyep
20.5.2026 00:14:44
5 puan verdi
Güzel bir şiir.
Tebrikler...
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL