Kişilik, kendi öz düşmanını kendi öz yuvasında barındırır. bergson
Şİİr YAPRAĞI
Şİİr YAPRAĞI

Düşlerin eşiğinde

Yorum

Düşlerin eşiğinde

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

352

Okunma

Düşlerin eşiğinde

Düşlerin eşiğinde

Uykumu bölüp düşlerimi çekiyorum ortasından;
Bıraksam, bir kuş kanadında savrulup gidecekler...

Belleğimin duvarlarına kazıyorum
Yağmurun kaldırımlarda yankılanan sevda türküsünü.

Aklımın zembereğinde yeniden kurulacak zaman,
Soluk soluğa çalacak aydınlık bir sabahın ince sesi.

Hangi pencereden baksam dünyaya,
Düşlerimi işlerim uykularıma, göz kapaklarımın altına.

Hiç solmayan, taze kalmış bir çiçek tarlasında
Belleğimin penceresinde yine sana rastlarım.

Ve işte sürer gider yaşam,
Çimenlerin üzerinden sessizce izlerim düşlerimi.

Bir rüzgâr dokunur içimde kalan acı izlere,
Ve düşlerim, adını fısıldar gecenin en derin yerinde.

Bayram köse

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Düşlerin eşiğinde Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Düşlerin eşiğinde şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Düşlerin eşiğinde şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL