Akıllı bir insan kazandığı paranın bırazını, aldığı nasihatın ise birçoğunu bir yana koyar. harry carns
superisi77
superisi77

Kış Değil (Haiku)

Yorum

Kış Değil (Haiku)

( 6 kişi )

4

Yorum

19

Beğeni

5,0

Puan

221

Okunma

Kış Değil (Haiku)

Kış Değil (Haiku)

Çiçekler açtı
Bulutlarda kar izi
Üşür ilkbahar

Z. BAHADIR
12-04-2026

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Kış değil (haiku) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kış değil (haiku) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kış Değil (Haiku) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ayferin dünyası
Ayferin dünyası , @ayferindunyasi
17.4.2026 14:47:26
Hiç bilmediğim görmediğim siir turu haiko nedir
çiftçi
çiftçi, @ciftci1
15.4.2026 20:49:56
3 dize: 5 + 7 + 5 hece ölçülü bir şiir türü.
Daha önce de bu tarz şiirler okumuştum. Bazıları iki üçlük , bazıları daha fazla idi. Hece sayıları da farklı olabiliyordu.
17 hece, 7 kelime ve 3 dize ile anlık duyguları da anlatmak mümkün olabiliyormuş.
Kutluyorum.
Saygı ve selamlar.
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
13.4.2026 00:14:58
5 puan verdi
Merhaba
Eser her zaman ki gibi güzeldi
Biz de okuduk, kutladık ve alkışladık yürekten
Gönlün abat olsun, tüm şiirlerin mükemmel ve benzersiz olsun
ŞİİRLE KAL, SEVGİYLE KAL, SAĞLICAKLA KAL, HOŞÇA KAL
Etkili Yorum
Ali Rıza  Coşkun
Ali Rıza Coşkun, @alirizacoskun
12.4.2026 23:16:07
5 puan verdi
“Kış Değil (Haiku)” dizeleriniz, mevsimlerin iç içe geçtiği o kırılgan anı çok zarif bir şekilde yakalıyor. “Çiçekler açtı / Bulutlarda kar izi / Üşür ilkbahar” üçlüsü, baharın tazeliği ile kışın soğuk izini aynı anda hissettiren güçlü bir imge oluşturuyor.

Kaleminize sağlık; kısa ama yoğun bir haiku, hem doğanın geçişlerini hem de mevsimlerin ruhunu yalın bir lirizmle yansıtmışsınız.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL