Elleriyle çalışan adam amele, elleriyle birlikte zihnini de çalıştıran adam usta, fakat elleri zihni ve kalbi ile çalışan sanatkardır. -- goethe
Yasin Yüksel
Yasin Yüksel

düşler alemi

Yorum

düşler alemi

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

146

Okunma

düşler alemi

Zehir kattım sensiz geçen her anıma,
kahır ektim yediğim her lokmada aşıma
Gül benzim soldu, döndüm kurumuş toprağa,
Gün gün eriyorum sensizlik gidiyor çok ağrıma

Yandırdın küle döndü evim barkım,
Yaralı kalbim dayanamıyor sensizliğe.
Hasretinle yıkıldı yapısı virane sarayım,
seni yazdım kalbimin derinlerine

Geleceksen erken gel, kalma geç,
Mezarımın başında ağlama hiç.
Aşkımıza ettiğin yeminle varsın,
İkimizden geriye bir sen kaldın.

Gel de gör hâlimi, ne kaldı bizden,
Ömürden geriye bir sen bir ben.
Çaldın düşlerimi farkın yok elden,
Beklerim yolunu, sensiz giderim mi sandın?

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Düşler alemi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Düşler alemi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
düşler alemi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL