(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Kuşları vurdu göğüs kafesime bağrımın. Öyle bir anlatmışsın ki sevgili Tüya; üç beş sözcük, birkaç cümle… kuşlar vura vura kendini duvara, aldı canlarını; kimseyi yormadan. Sonra bir anlamı kalmadı bedenin geri kalanının. İçi boşaltılmış bir iskeleti hatırlattı. Ne çok şey olup bitiyormuş bir bağırda. İnsanın dünyası tam da orasıymış adeta; kışları, baharları, yasları, sevinçleri… Keleminin özgün ifadesini sevgi ile kucaklıyorum. ♥
Merhaba değerli kalem Güzel bir şiir her zaman ki tat ve deminde Değerli şairi kutluyor, nice güzel şiirlere yelken açmasını diliyorum Şiirle kal, sevgiyle kal, sağlıkla kal ve de hoşça kal
İnsan yüreğini şefkatle besleyen bir limana hem de kontrolden çıkınca boğan bir denize benzetmek yürek sesinizin satırları örselemesi gibiydi Duygular bazan çok sevgi dolu bazanda çok tehlikeli boyutlarda olabiliyor
Üzerinde durulan kelimeye gelince Bağır Bağ/ ır B/ ağır Bağrı B/ ağrı
Bazı kelimeler bazı şiirleri çok daha fazla anlamlı hale getirip çok daha büyük hisler duygular yükleyebilir satırlara..
Yüreğinize sağlık Tüya Hocam Selam ve Saygılarımla
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.