Hakiki sevgi, herkesin bahsettiği, fakat pek az kimsenin gördüğü hayaletlere benzer. -- anatole franse
İsmail Esiner
İsmail Esiner

Kölesi

Yorum

Kölesi

( 2 kişi )

2

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

110

Okunma

Kölesi

Kahroldum gidişimin her mevsiminde
‎Çıkmaz sokaklar gördüm
‎İsmini anmadığım sevgilerin içinde
‎Kayıp yıllarımın esiri olan bendim

‎Koşuyorum ıssız yolların üzerinde
‎Etrafında dolaştığım sevdalarında
‎Nefes almayan bendim
‎Kölesi olduğum  dünya içinde

‎Çığlıklarım yırtıyor gökyüzünü
‎Susuz geçtiğim ırmakların
‎Adını söyleyemem söyleyemem
‎Mazilerin içinden geçmişim var benim

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Kölesi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kölesi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kölesi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Oktay Güvener
Oktay Güvener, @oktayguvener
24.2.2026 08:47:07
5 puan verdi
Konusuyla, sadeliğiyle kendi tarzınızda; yazdığınız gönül sesinizi beğeniyle okudum. Kaleminiz daim gönlünüze akan ilhamınız bol olsun. Muhabbetle selamlıyorum.
Etkili Yorum
Dost Kalem
Dost Kalem, @dostkalem1
24.2.2026 02:06:54
5 puan verdi
Kutlarım, üstadım. anlam , anlatım ve verdiği duygu ile harika dizelerdi, severek okudum. Usta kaleminiz daim olsun, nicelerine..saygılarımla
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL