Alıcılar almaz, vericiler alır. eugene benge
yılmaz bülbül
yılmaz bülbül

tın tın bu .... s....

Yorum

tın tın bu .... s....

( 1 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

1,0

Puan

225

Okunma

tın tın bu .... s....

tın tın bu .... s....




nerden buldun bu hödük deveyi
elbise giymiş olmuş güveyi
az zaman geçsin anlar enayi.
sen boşu boşuna gö..? atmassın ....s......

bunun tipi şekli aynı çopur
baştan aşağı her yanı basur
yaşlı gebeş sana servet olur
sen boşuna gerdan kıvırmazsın ..s.....

yolda görsen selam vermezsin
miden bulanır başın çevirirsin
kurnaz tilki sen tavuk seversin
sen boşa gamzeni göstermezsin ....s......

oltaya bumu düştü son anda..
demek kazandı seçimde kurada
tın tın bu dökülmüş olmuş mefta
sen boşuna. belini sallamazsın ..s...

bilmem kaçıncı tavuk gaz ördek
şahidim bildiğim yee7di erkek
divane gördüğüm budur gerçek
sen boşuna kuyruk sallamazsın......s....

yılmaz bülbül (divane )

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

1.0

100% (1)

Tın tın bu .... s.... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tın tın bu .... s.... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
tın tın bu .... s.... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL