İnsan, alışkanlıklarının çocuğudur. ibni haldun
yılmaz bülbül
yılmaz bülbül

VELET...

Yorum

VELET...

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

57

Okunma

VELET...



VELET...

bu nasıl düşünce niyet
bu nasıl kin öfke nefret
bu nasıl hırs adi haset
arsız hayasızsın VELET....


etmem kandime eziyet
ayrıldık ödendi diyet
etmem sana asla minnet
sen rezilsin hem şirret

Divane biz ettik hürmet
töbe etmedik ihanet
içmeyiz onunla şerbet
yoktu bizde kötü niyet
çarşı pazar şahit millet




yılmaz Bülbül Divane

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Velet... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Velet... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
VELET... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL