Akıllı bir insan kazandığı paranın bırazını, aldığı nasihatın ise birçoğunu bir yana koyar. harry carns
Murat Çetin.
Murat Çetin.

SONBAHAR ÇOK VİCDANSIZ

Yorum

SONBAHAR ÇOK VİCDANSIZ

( 4 kişi )

1

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

181

Okunma

SONBAHAR ÇOK VİCDANSIZ

Ne çiçekler kusurlu ,ne yapraklar hayırsız
Mevsimler arasında ,sonbahar çok vicdansız
Kumrular çoktan göçmüş ,serçeler yine yalnız
Mevsimler arasında ,sonbahar çok vicdansız

Kelebek nerden bilsin ,hazin geleceğini
Ağaçlar nerden bilsin ,yaprak dökeceğini
Çiçekler nerden bilsin ,yere düşeceğini
Mevsimler arasında ,sonbahar çok vicdansız
Murat ÇETİN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Sonbahar çok vicdansız Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sonbahar çok vicdansız şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SONBAHAR ÇOK VİCDANSIZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
suyun sancısı
suyun sancısı, @suyun-sancisi
18.2.2026 00:07:51
Mevsimler döngüsünü tamamlar her solan çiçek baharda yeniden can bulur çünkü unutmayın mevsimlerin suçu yoktur
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL