Keyifler değildir yaşamı değerli yapan. yaşamdır, keyif almayı değerli kılan. bernard shaw
Murat Çetin.
Murat Çetin.

HİÇ DÜŞÜNMEDİN Kİ

Yorum

HİÇ DÜŞÜNMEDİN Kİ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

47

Okunma

HİÇ DÜŞÜNMEDİN Kİ

Kahkaha dolu günler ,bir gün bitermi diye
Hiç hiç düşünmedin ki, hiç hiç düşünmedin ki
Çok nazıma katlandı, bir gün gidermi diye
Hiç hiç düşünmedin ki, hiç hiç düşünmedin ki

Beni bana geri ver, al senin olsun aşkın
Yarım damla yaş etti ,koskoca saltanatın
Bir kötüye düşte gör ,gör ki dünya kaç arşın
Hiç hiç düşünmedin ,ki hiç hiç düşünmedin ki

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Hiç düşünmedin ki Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hiç düşünmedin ki şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HİÇ DÜŞÜNMEDİN Kİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL