Büyük olma yolundaki ilk adım, dürüst olmaktır. (s. johnson)
ozanguner
ozanguner

Mutlumusun Sen

Yorum

Mutlumusun Sen

( 2 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

4,0

Puan

67

Okunma

Mutlumusun Sen

Gitme dedim duymadın ki sözümü
Yaktın canım yüreğimin közünü
Dertle doldurdun gecemin özünü
Karartın dünyamı mutlumusun sen

Hani derdin “seni asla bırakmam”
Bulanık su gibi boşuna akmam
Senden başkasına dönüpte bakmam
Karartın dünyamı mutlumusun sen

Yemin ettin sevda diye adına
Ben inandım gözlerimin tadına
Gelmez olaydım ben keşke yanına
Karartın dünyamı mutlumusun sen

Ne istedin zalım bilmem ki benden
Kurtulmak istiyor bu can bu tenden
Ozan Güner asla geçmezdi senden
Karartın dünyamı mutlumusun sen

Ozan Güner Kaymak
Amsterdam 15.01.2026

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

50% (1)

3.0

50% (1)

Mutlumusun sen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mutlumusun sen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Mutlumusun Sen şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL