Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
Filozof Sosyolog
Filozof Sosyolog
VİP ÜYE

Lâl

Yorum

Lâl

( 4 kişi )

1

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

74

Okunma

Lâl

Lâl

Filozof Kırmızısı seninle sustu..
Gönül yoruldu,,
Dil küstü,
zihin durdu...
Filozof kırmızıyalan oldu..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Lâl Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Lâl şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Lâl şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ali Rıza  Coşkun
Ali Rıza Coşkun, @alirizacoskun
18.12.2025 19:01:20
5 puan verdi
Şiirinizde suskunluk ve yorgunluk kısa ama etkili dizelerle aktarılmış.
“Filozof kırmızısı yalan oldu” ifadesi, metne güçlü bir kapanış duygusu kazandırıyor.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL