Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
Orhan Gülaçar
Orhan Gülaçar
VİP ÜYE

GÜLÜŞÜNE ŞİİR

Yorum

GÜLÜŞÜNE ŞİİR

( 3 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

30

Okunma

GÜLÜŞÜNE ŞİİR

GÜLÜŞÜNE ŞİİR

Ah, o gönülden yazılan şiirler,
Yüreğinden vurulanların
Saklanmış duygularını
Ortaya çıkaran,
İkinci kör kurşun gibidirler.
Kalplerin derinliklerinden
Aşkın gizli yüzünü çıkarır,
Bazen hüzünle, bazen sevinçle
Etkiler gösterirler.
Gözlerine, gülüşlerine,
Şiir yazılan kadınlar...
Bulutların arasından parlayan
Ay ışığının denize vuran
Şavkı gibidirler.
Önceden vurulmuştur şairler,
Yaralı yürekleri iyi bilirler...

Orhan Gülaçar

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Gülüşüne şiir Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gülüşüne şiir şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÜLÜŞÜNE ŞİİR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL