İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
ozanguner
ozanguner

Hayata Sana Küskünüm

Yorum

Hayata Sana Küskünüm

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

68

Okunma

Hayata Sana Küskünüm

Bir zamanlar sevdim seni,
Sen Mecnun eyledin beni.
Gittiğin o günden beri,
Hayata sana küskünüm.

Aşkın umudumu çaldı,
Ne ilham, ne heves kaldı.
Gönlüm ummanlara daldı,
Hayata sana küskünüm.

Yüreğimde bitti heves,
Ne can kaldı, ne de nefes.
Gelmiyor senden tek bir ses,
Hayata sana küskünüm.

Bir gül idin, soldun, gittin,
Gözümde eridin, bittin.
Sen Güner’e neler ettin,
Hayata sana küskünüm.

Ozan Güner Kaymak
Amsterdam 25.10.2025

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hayata sana küskünüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hayata sana küskünüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hayata Sana Küskünüm şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL