Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
Orhan Gülaçar
Orhan Gülaçar
VİP ÜYE

Hiçlik Senfonisi

Yorum

Hiçlik Senfonisi

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

57

Okunma

Hiçlik Senfonisi

Hiçlik Senfonisi


Hiçliğin hüzünlü şarkısı çalıyor ,
Yüreğimin en derinliklerinde ...
Bütün bu yorgunluğun ortasında,
Moralin yükselmesini beklerken,
Sen misin gelen , "Ümit !"
Gel otur yanıma ...
Bana eski aşkları, eski tutkuları anlat...
Ama bunu kadını şeytanlaştırmadan ,
Erkeği de zalim olarak göstermeden anlat !..
Umutsuzluktan umut doğabilir mi ?
Aşk bitmişse geri döner mi ?
Önemli olan, zamanla ortaya çıkan ,
Olumsuzluklardan ders alabilmek,
Geleceğe olumlu bakabilmektir der misin ?
Gidenin gerçekten gittiğini söyleyebilecek cesaretin var mıdır "Ümit !"
Eğer aşk bencil bir duygu olmasaydı ;
Avutmak için söyleyeceğin her şeye inanırdım...
Aşkta kendini haklı görmeyen
Adil bir insan var mı yeryüzünde ?.
Güle güle Ümit ...

Orhan Gülaçar

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hiçlik senfonisi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hiçlik senfonisi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hiçlik Senfonisi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL